Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body czy Mental do PvP i zarobku na 54lvl-u

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 2 postacie na s10 Gromo a są nimi Woj Body 41lvl skile M1 bez boja i Woj Mental 39lvl 20% do 40 skile M1 bez boja. I mam pewien plan a mianowicie. Chce wbić jak najszybciej którąś z tych postaci 54lvl i pozostać na nim żeby powbijać sobie skile na G lub P zależy jak będzie się zarabiało i pobawić się w PvP no i oczywiście przygotować eq do PvP. Tak więc która postać będzie najlepsza do tego co napisałem wyżej? Zależy mi również żeby postacią dobrze się zarabiało na KU bo jeśli dzienne zarobki nie będą starczały na Eq i Ku to nici z pro eq i skili co najmniej na G1 tak więc dobrze wziąć pod uwagę cenę ku bo na moim serwie Aura kosztuje 25kk Berek 10-15kk Wir 10kk Silne 8-10kk Duchowe 5kk+ Walnięcie też coś koło 5kk. Dziennie bede grał 1-3h. Mam na s10 Gromo również itemki do tych postaci:

-Rib +9 sr 28%

-Śmiertelka +7 kd defa +3

-ebo +9

-branza +1500Pż

-2x Naszyjnik +1000pż

-Buty +1000Pż

-Żelek +7

-Jelonek +7 sr 35% czysty

-pieczęć wilka wojennego

-Kosa bojowa +7

-Lwia Zbroja +7 +500Pż 2x spalone

-Lwia Tarcza +7

-5Kątna +7

+ kupa ulepszaczy

Opublikowano

Ja bym wziął chyba bodego. Na 54 lvl'u jeździłbym na metki 45/50/55, i myśle, że dawałbyś spokojnie rade. Chyba, że chcesz iść na lorda to możesz mieć problem bodym. I oczywiście na wyższym lvl'u kup sobie nową zbrojke. Sprzedaj oba naszyjniki i kup sobie za to 1,5k hp. I jaką masz jeszcze tarcze? Bo lwia jest od 61. I oczywiście rób biologa :) A co do ku... Dłużej pewnie będziesz wbijał aure do G niż silne ale myślę, że się opłaca :)

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Ja bym wziął stanowczo Bodego, latał bym sobie na 54 lvl'u na metki na Sohan i ubijał niektóre, czasami może jakiś kamyczek dropnąć albo cuś. :)

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Bierz bodego szybciej metki ubijesz w pvp tez dobry mental co prawda lepsze dmg ze skili wiecej defa ale wolny i malo ataku czesto nietrafia ze skili

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Hmm Powiem tak, Ja wybrał osobiście bym bodego ponieważ metki na sohan ubijesz dużo szybciej niż mentalem więc zarobek będzie szybciej i większy ; )

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Ja osobiscie wole bodego do dropu, ale jak ma bosyc duzo defa, jak ma malo defa do moze potworkow z metka nie ogarnac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...